HTC Explorer

Gratis HTC Explorer met 2-jarig abonnement

Er is helaas geen gratis HTC Explorer beschikbaar i.c.m. een 2 jarig abonnement

klik hier voor alle HTC Explorer abonnementen

 

 

htc-explorer-a

Gratis HTC Explorer met 1-jarig abonnement

Er is helaas geen gratis HTC Explorer beschikbaar i.c.m. een 1 jarig abonnement

klik hier voor alle HTC Explorer abonnementen

 


 

 

htc-explorer

HTC Explorer Review

HTC Exporer Introductie

De HTC Explorer is een budget smartphone die draait op het besturingssysteem Android 2.3 Gingerbread. Google Android is het populairste besturinssysteem van dit moment en met Android heb je toegang tot vele duizenden apps in Android Market. De HTC Explorer heeft een 3,2 inch touchscreen met een resolutie van 320 bij 480 pixels. In de HTC Explorer zit een Qualcomm 600MHz processor, 512 MB ROM en 512 MB RAM. Deze telefoon heeft slechts 90M MB opslaggeheugen, maar dit is gelukkig uit breiden met maximaal 32GB met een MicroSD kaartje.

 

HTC Explorer en Multimedia

Deze smartphone beschikt over een 3,15 Megapixel camera voor het maken van foto's en video's (480p). Met de HTC Explorer kun je radio luisteren via FM. Ook kun je je favoriete muziek opslaan en beluisteren (onder andere MP3, WAV en WMA). Daarnaast kun je diverse video formaten afspelen, zoals MP4, H.264, H.263 en WMV. Ook handig is de aGPS functie, waardoor je de HTC Explorer kunt gebruiken voor navigatie.

 

HTC Explorer Internet en Connectiviteit

Met deze smarphone kun je lekker snel browsen, dankzij 3G en HSPA. Ook kun je verbinding maken met WiFi netwerken, bijvoorbeeld thuis of bij een WiFi hotspot. Via de MicroUSB 2.0 poort kun je de HTC Explorer verbinden met je computer. Via Bluetooth 3.0 kun je met deze gsm communiceren met andere apparaten.

 

Er zijn diverse 1- en 2-jarige abonnementen, waarbij je een gratis HTC Explorer krijgt. Daarnaast kun je bij de geselecteerde webshops in het overzicht hierboven terecht voor een goedkope HTC Explorer simlock vrij. In ons HTC prepaid overzicht kun je kijken voor HTC Explorer prepaid aanbiedingen.

 

Alle abonnementen zijn inclusief mobiel Internet abonnement. Bij Vodafone-abonnementen zijn dit dus altijd Bel+Sms+Web abonnementen. Ook bij KPN, T-Mobile en Hi zijn de mobiel Internet add-ons berekend. Een goedkope HTC Explorer kun je vinden bij Belsimpel of Typhone. De losse HTC Explorer toestellen zijn alle simlock vrij.

Specificaties

Specificaties HTC Explorer

Afmetingen (hxbxd in mm)

102.8 x 57.2 x 12.9

Gewicht (gram) 108
Processor

Qualcomm Snapdragon S1 MSM7225A

Gesprekstijd spreek: 670 min / standby: 485 uur
Batterij 1230 mAh Lithium-ion accu
Intern geheugen 512MB RAM/ 90MB Opslaggeheugen
Extern geheugen uitbreidbaar met MicroSD tot 32GB
Scherm 3,2 inch touchscreen
Schermresolutie 320 x 480 pixels
Camera resolutie (MPix) 3.15
Besturingssysteem Android 2.3 Gingerbread
Media mp3, videospeler, FM-radio
Mobiele verbinding GPRS, EDGE, 3G, HSPA
WLAN/WiFi ja
GPS ja, aGPS
Bluetooth ja, 3.0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vragen en Reacties

Heb je een vraag over de HTC Explorer, dan kun je hem hier stellen. Wij zullen dan zo snel mogelijk hier op antwoord proberen te geven. Ook zijn we geïnteresseerd in je ervaringen met de HTC Explorer!