HTC Gratia

De HTC Gratia is een Android smartphone gericht op de mid-range markt. Dat wil zeggen in de praktijk dat het een prima telefoon is, maar zonder de super specs die je bij de toptoestellen ziet. Hierdoor is de HTC Gratia echter wel scherp geprijsd en zeer aantrekkelijk met diverse 1- en 2-jarige abonnementen.

 

Deze smartphone draait op Android, versie 2.2 Froyo. Android is het populairste besturingssysteem van dit moment en met Android heb je duizenden apps tot je beschikking. De HTC Gratia heeft een 3,2 inch TFT touchscreen met een resolutie van 480 x 320 pixels. Met de 5,0 Megapixel camera kun je  foto's en video's maken. Ook kun je je favoriete muziek opslaan op deze gsm (onder andere MP3). De HTC Gratia beschikt slechts over 384 MB geheugen voor opslag, maar dit kun je gelukkig wel uitbreiden met maximaal 32GB via een MicroSD kaartje. Verder kun je  HTC Gratia ook gebruiken voor navigatie, dankzij de ingebouwde aGPS ontvanger.

 

Het internet browsen gaat snel via 3G en HS(D)PA. Ook kun je de HTC Gratia verbinden met een Wifi-netwerk, thuis of bij een hotspot.

 

Kijk hieronder voor een gratis HTC Gratis met abonnement of een losse, sim-lock vrije HTC Gratia.

htc-gratia

Gratis HTC Gratia met 2-jarig abonnement

klik hier voor meer abonnementen


Losse HTC Gratia (zonder abonnement)

 

Bij deze webwinkels kun je een losse HTC Gratia kopen:

Belsimpel

Gratis HTC Gratia met 1-jarig abonnement

klik hier voor meer abonnementen


 

Specificaties HTC Gratia

Afmetingen (hxbxd'

104x58x12 mm

Gewicht (gram) 115
Gesprekstijd spreek: 5,8 uur / standby: 400 uur
Batterij Lithium-ion accu
Intern geheugen 512 MB RAM, 384 MB Opslag
Extern geheugen uitbreidbaar met MicroSD tot 32GB
Scherm 3,2 inch TFT touchscreen
Schermresolutie 320 x 480
Camera resolutie (MPix) 5
Besturingssysteem Android 2.2 Froyo
Media MP3, videospeler
Mobiele verbinding

GPRS, EDGE, 3G, HSDPA

WLAN/WiFi ja
GPS ja, aGPS
Bluetooth ja, 2.1Alle abonnementen zijn inclusief mobiel Internet abonnement. Bij Vodafone-abonnementen zijn dit dus altijd Bel+Sms+Web en de Smart abonnementen. Ook bij KPN, T-Mobile en Hi zijn de mobiel Internet add-ons berekend. De losse HTC Sensation XL toestellen zijn alle simlock vrij.