HTC Rhyme

De HTC Rhyme is een smartphone designed voor vrouwen en dus een zogenaamde ladyphone. Dit uit zich in een stijlvol unibody design en een elegant 3,7 inch S-LCD touchscreen. Ook beschikt de HTC Rhyme over een uitbreid aanbod van  accessoires, zoals een Charm Cable (docking station) en een HTC Rhyme Pouch (hoesje). Deze smartphone draait op de laatste versie van het populairste besturingssysteem van dit moment: Android 2.3.4 Gingerbread.

 

Binnenin de HTC Rhyme zit een 1GHz processor en 1GB opslaggeheugen dat uit te breiden is via een MicroSD kaartje met maximaal 32GB. Je kunt scherpe foto's en HD-video's (op)nemen met de 5 Megapixel camera. Je favoriete muziek kun je beluisteren via MP3 en navigeren met de HTC Rhyme gaat ook door de ingebouwde GPS ontvanger. Verder kun je lekker lang bellen (spreektijd tot 480 minuten en standbytijd tot 340 uur).

 

Met de HTC Rhyme kun je razendsnel internetten via 3G en HSDPA. Met de WiFi ontvanger kun je verbinding maken met een (thuis)netwerk of WiFi hotspot. Kijk hieronder voor een gratis HTC Rhyme i.c.m. een 1- of 2-jarig abonnement. Bij onderstaande shops kun je tevens de goedkoopste HTC Rhyme vinden. Zodra de HTC Rhyme prepaid beschikbaar is, dan kun je die ook hieronder vinden.

htc-rhyme

Gratis HTC Rhyme met 2-jarig abonnement

klik hier voor alle abonnementen


Losse HTC Rhyme (zonder abonnement)

 

Bij deze webwinkels kun je een losse HTC Rhyme kopen:

Studentmobiel

Wehkamp

 

Gratis HTC Rhyme met 1-jarig abonnement

klik hier voor alle abonnementen


 

Specificaties HTC Rhyme

Afmetingen (hxbxd in mm)

119x60.8x10.85

Gewicht (gram) 130
Gesprekstijd spreek: 480 min / standby:  340 uur
Batterij 1600 mAh Lithium-ion accu
Intern geheugen 768 RAM/ 1GB opslaggeheugen
Extern geheugen uitbreidbaar met MicroSD
Scherm 3,7 inch touchscreen
Schermresolutie 480 x 800 pixels
Camera resolutie (MPix) 5
Besturingssysteem Android
Media mp3, videospeler
Mobiele verbinding GPRS, EDGE, 3G, HSPA
WLAN/WiFi ja
GPS ja
Bluetooth ja, 3.0

Losse HTC Rhyme (zonder abonnement)

 

Bij deze webwinkels kun je een losse Rhyme kopen:Alle abonnementen zijn inclusief mobiel Internet abonnement. Bij Vodafone-abonnementen zijn dit dus altijd Bel+Sms+Web abonnementen. Ook bij KPN, T-Mobile en Hi zijn de mobiel Internet add-ons berekend. De losse HTC Rhyme toestellen zijn alle simlock vrij.