HTC Sim Only Aanbiedingen 

 
Ben je op zoek naar de beste sim only aanbieding voor je HTC telefoon? Dan ben je hier op het juiste adres! Wij hebben namelijk alle sim only aanbiedingen hier in de tabel vergeleken. Hierbij hebben we aansluitkosten meegerekend, dus je ziet de daadwerkelijk gemiddelde sim only abonnementskosten. Als je abonnement op je HTC dus afloopt, dan kun je hier kijken welk sim only abonnement het beste bij je past. Je kunt het aantal belminuten, de grootte van de databundel zelf aanpassen. Daarnaast kun je kiezen welke HTC sim only providers je geïnteresseerd in bent, hoe lang sim only abonnement je wilt afsluiten en of je wel of niet 4G wilt.
 
Ons doel is de goedkoopste sim only aanbiedingen voor HTC hier te verzamelen. Alle sim only aanbiedingen die je hier ziet zijn bij directe kanalen, dus niet via een tussenshop. Ook kun je in de HTC sim only tabel zien op welk netwerk elke provider zit. Zo zit Ben bijvoorbeeld op het T-Mobile netwerk en hollandsenieuwe op het netwerk van Vodafone. Missen we een aanbieding of een HTC sim only provider? Dan horen we dat graag, zodat we die hier kunnen toevoegen.
 
Waarom een sim only in plaats van een normaal abonnement? Sim only abonnementen zijn abonnementen zonder telefoon en daarom goedkoop. Als dus het abonnement op je HTC telefoon afloopt en je wilt je toestel gewoon houden, dan kun je het beste (meestal) een sim only abonnement afsluiten. Daarnaast zie je ook dat steeds meer shops sim only aanbieden in combinatie met nieuwe toestellen, omdat deze goedkoper kunnen zijn dan abonnementscombinaties. Sim only abonnementen hebben een contractduur van 2-jaar, 1-jaar, maar ook 1 maandelijkse abonnementen. Als je dus een nieuwe HTC telefoon wilt, maar je wilt nog even wachten, dan kun je een maandelijkse sim only nemen die je snel kunt opzeggen.